No Guts No Glory

NGNG is een stichting die zich inzet om uitbehandelde kankerpatiënten een kwalitatief langer leven te geven, wanneer dit niet vergoed wordt door de zorgverzekering.

Eerder heb ik geschreven over “Die ik mis”. Tijdens het schrijven van dat stuk zijn er een aantal mensen in mijn hoofd voorbij gekomen, die ik dus mis.

Één van de voorbijgangers was Ronald Herregraven. Ro is vijf jaar geleden overleden aan kanker, heeft een jong gezin achter gelaten en drama al om.

Ff een zijstap… Zijn mooie vrouw is een kanjer en doet het helemaal fantastisch!!

Ergens tijdens zijn laatste maanden vroeg ik hem: “Als je er straks niet meer ben, kan ik dan iets voor je doen?” Zijn antwoord was: “Ik heb, denk ik alles wel geregeld, maar wanneer je je in kan zetten voor NGNG, zou ik dat fijn vinden.” Ik heb hem dat beloofd.

Dat betekent dat ik No Guts No Glory zo veel mogelijk onder de aandacht breng, mensen vertel over de stichting waarbij iedereen echt vrijwillig werkt. Je kan dus niet declareren. Het betekent ook dat al het binnen gehaalde geld direct naar het doel gaat.

Het doel is de begunstigde, op dit moment is dat Ivo. De begunstigde wordt bijgestaan om zijn behandelingen te kunnen betalen.

Zondag spelen we een ijshockeytoernooi, de opbrengsten van het toernooi gaan ook naar NGNG. Ronald was een ijshockeykenner, -fan en afentoe -speler. Hij zou enorm trots zijn op een NGNG toernooi.

Ik ben ook enorm trots op het NGNG toernooi, want het wordt georganiseerd door mijn dochter en dat maakt mij een trotse vader!

No Guts No Glory

 

One Comment on “No Guts No Glory”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.