Valentijn

Valentijnsdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerstmis, Halloween allemaal door de commercie vakkundig uitgemolken dagen om via het midden en klein bedrijf de zakken van de grote jongens te vullen. (Natuurlijk hoort Moederdag daar ook bij en binnenkort ook de genderneutraleopvoederdag.)

Ik vind het niets en heb het nooit wat gevonden, altijd dat overdreven gedoe. Je moet wat geven, wanneer je niets geeft is het niet goed. Als je wat geeft, had je het niet moeten doen of dit is eigenlijk te gek….

Geef je iets aan de moeder van je kinderen, als je haar nog spreekt natuurlijk? NEE! Ze is niet jouw moeder… Moeten er cadeautjes gekocht worden voor Vader- en/of Moederdag? NEE! Alleen maaksels zijn leuk, ook als de kinderen 16 jaar oud zijn, maak iets!

Valentijnsdag, je verklaart anoniem de liefde. Dus niet de standaard roos voor je partner. NEE! Doe eens wat gedurfd, schrijf een briefje voor die buur. Leg iets voor die collega neer. bedenk iets creatiefs, zodat iemand zich even speciaal voelt. Dat lijkt mij mooi.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.