Veiling voor No Guts No Glory

In mijn vorige stuk schreef ik dat ik, wanneer mogelijk, ik iets doe voor de stichting. Op mijn site kun je zien dat ik kunst maak. Kunst draait om inspiratie. Inspiratie kan je halen uit je omgeving, beelden, geuren, noem maar op en niet in de laatste plaats uit mensen.

Raymond de Brieder is voor mij een inspiratiebron. Een multitalent die al zijn zekerheden overboord heeft gezet en zijn droom aan het najagen is: kunst maken!

Ik heb hem leren kennen als een bevlogen docent waarbij wij samen werkten aan twee toneel uitvoeringen. Hij regie en o.a. decor en ik samen met anderen het decor. Het was meteen een klik. Het contact is gebleven en projecten zijn gekomen en zullen blijven komen.

Wat heeft dit te maken met No Guts No Glory?

Ik heb Ray geruime tijd geleden gevraagd om een ijshockeyafbeelding en het logo van NGNG te combineren. Omdat ik niet geloof in werken binnen kaders was dit de opdracht.

Het resultaat is fantastisch mooi. Ray heeft zich verdiept in het ijshockey en in de popart/punk style een waanzinnig resultaat neergezet.

Morgen tijdens het No Guts No Glory Toernooi in Dordrecht zal het doek onthuld worden en later in de week zal het doek ter veiling gaan op mijn site.

De spelregels van de veiling en meer informatie volgen na de onthulling van het schilderij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.