Vraag van een goede vriendin…

Laatst was ik op een koude ochtend, in de nabijheid van het centrum van een grote stad van één der Randsteden, bij een goede vriendin op visite. De gesprekken tussen ons gaan altijd over leuke onderwerpen die ons beide zeer vermaken.

Opeens was daar de vraag die mij nu al een tijdje bezig houd….

“Waarom vinden mannen het zo leuk hun geslachtsdeel te laten zien en dan nog het liefst onanerend?” (Dat betekend klaarkomen, alleen dat vond ik zo plat om te schrijven.)

Ik brabbelde wat over het laten zien van de potentie en viriliteit. Dat wij mannen het omgekeerde ook aantrekkelijk vinden om te zien. Zoals ik boven al schreef heeft de vraag mij bezig gehouden….. Ik heb dus in mijn directe omgeving een bescheiden onderzoek gedaan en vandaag afgerond.

Uitkomst: Er zijn evenveel dames die het leuk vinden, als dames die het niet leuk vinden dit soort beelden te ontvangen. Wat wel een voorwaarde is dat de zender een goede bekende moet zijn, die toch wel een soort van toestemming moet hebben. Met andere worden, het wordt niet gewaardeerd om actiebeelden random te versturen naar onbekenden of iemand waar je niet intiem mee bent.

Wanneer er iemand is die hier andere inzichten over heeft, hoor ik het graag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.