Bad vibes……l

Niet iedereen is een toevoeging in je leven. Dit is geen oordeel over die persoon, het geeft alleen een bad vibe….

Waar kan je de slechte vibe-personen aan herkennen:

 1. Vaak hun zin willen hebben
 2. Ze doen net alsof ze meegaand zijn, ondertussen willen ze de eigen plannen uitgevoerd zien. Het is net alsof er ruimte voor overleg is, ondertussen is het plan allang getrokken.
 3. Een gebrek aan inlevingsvermogen, een gebrek aan reactie of gewoon keiharde desinteresse maakt iemand een slechte luisteraar. En vaak krijg je niet eens de gelegenheid om je verhaal te vertellen omdat deze persoon toch alleen maar over zichzelf praat.
 4. Ze zijn altijd het slachtoffer
 5. Hun situatie is altijd het gevolg van de acties van iemand anders. Een relatiebreuk? Het is de schuld van hun vreselijke ex partner. Ontevreden klant? Ruzie met gezinsleden? Het maakt niet uit of de schuld wel bij hen ligt, ze zullen het nooit toegeven. Deze mensen zijn zo goed geworden in het maken van excuses dat ze ze zelf zijn gaan geloven.
 6. Het oordeel is al gemaakt voordat het inzicht er is. Achteraf toegeven dat het anders is…. doen ze niet. Iemands haar, auto, kleding, hond, huidskleur, dialect het maakt niet uit, het oordeel is klaar.
 7. 4 beter dan best
 8. Cruijff kon aardig ballen en Gretzky aardig Ijshockeyen, zij hoefden niet te vertellen hoe goed zij waren. Bad vibers doen dat wel en vaak.
 9. Je bent zo goed als dat je met je fouten omgaat.
 10. Ze zullen ondanks alle bewijs van de wereld moeizaam en schoorvoetend toegeven dat ze fout waren. Liever, en als het even kan, niet! Nare eigenschap!
 11. 6 Waarheidsgetrouw….
 12. Ze spreken niet altijd de waarheid. Dubbele agenda, manipulatie en leugens om bovenstaande zaken te ondersteunen. Niet echt prettig om mee te maken. Maar zoals eerder vermeld, ze geloven hun eigen verzinsels.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.